Teemme myös hormisaneeraukset avaimet käteen periaatteella, niin massaamalla, muuraamalla kuin putkittamallakin koko Satakunnan alueella, tarvittaessa kauempanakin.

 

Massauksessa

käytämme laadukasta Raab-massaa. Tyypillinen hormisaneeraus massaamalla vie aikaa yhden työpäivän ja kuivuminen käyttökuntoon vie 2-3 päivää. Massaus on hyvä tapa kunnostaa rapautunut hormi koko pituudeltaan. Työllä ja materiaaleilla on 10 vuoden takuu.

Muuraukset

hoidamme niin katolla kuin sisätiloissakin. Savupiippujen yleisin muuraustarve on vesikaton yläpuolisen osan uudelleenmuuraus. Urakka katolla aloitetaan rakentamalla telineet savupiipun ympäri (me hoidamme!), jonka jälkeen heikkokuntoinen osa puretaan. Tämän jälkeen nostetaan telineille sopiva määrä materiaalia kerralla (me hoidamme!) ja aloitetaan muuraus. Alle 300 tiilen savupiippu pystytään yleensä purkamaan ja muuraamaan yhdessä päivässä, minkä lisäksi tarvitaan aikaa myös mahdollisen betonilaatan valuun ja muihin lisätöihin. Uudelleenmuurattu savupiippu voidaan ottaa käyttöön kolmen päivän kuluttua. (Putkitettu öljyhormi saadaan käyttöön jo samana päivänä, eli veden lämmitys on käytössä heti, kun poistumme katolta.)

Putkitukset

teemme käyttäen laadukkaita haponkestäviä teräsputkia. Suoriin hormeihin käytämme jäykkiä, metrin mittaisia elementtiosia, mutkaisiin hormeihin käytämme taipuisaa ”haitariputkea.” Suoran hormin putkitukseen kuluu yleensä kahdesta kolmeen tuntia, mutkaisiin hormeihin saattaa mennä päiväkin riippuen kurvien vaikeusasteesta.

Kattoturvatuotteet

asennamme käytännössä kaikille kattomateriaaleille, käyttäen laadukkaita kotimaisia tuotteita. Asennamme seinä- ja lapetikkaat, kattosillat sekä lumiesteet vankalla ammattitaidolla.

Lisäpalvelut

Näiden lisäksi saat kauttamme myös juuri sinun savupiippusi mittojen mukaan tehdyt, saranoidut ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut Pii-Ka-piipunhatut. Tarvitsetko naakkaverkon piippusi päähän? Järjestyy! Pitäisikö nuohousluukku vaihtaa? Takan tulipesä korjata? Savupelti jumittaa? Me autamme!